Проблем със син екран windows 7

Публикувано на: 11.04.2020

Чрез нулиране на тези параметри можете да решите проблема с BSoD. Ако трябва да излезете от безопасния режим, може да направите това по следния начин:. Той е един от най-често срещаните в операционната система Windows 7.

Освен това вие трябва да се уверете, вашият антивирусен софтуер е конфигуриран да сканира MBR и обувки сектор и тя е напълно актуална. Това да не би да означава че немога да сложа 7-ица.

Понякога инсталиран нов драйвер може да бъде причина за проблема, но често пъти обновяването на даден драйвер с нова версия може да го разреши. Често те съдържат корекции, които помагат за отстраняването на проблемите с BSoD. Проверка на Windows Update за софтуерни актуализации.

Ако не ти се вижда харда, ти трябва драйвера. Препоръчва Wondershare Data Recovery for Mac. Srbija - Srpski. Всички продукти. Софтуерът причинява много по-голям проблем. Това е син екран на смъртта в Windows 8.

След това отидете на My Computer и щракнете с десния бутон върху Disk C: да изберете имоти от падащото меню.

Blue Screen of Death , bsod , windows. Благодарим ви! Може да видите син екран със съобщение, че устройството ви е срещнало проблем и трябва да се рестартира. Hrvatska - Hrvatski. Можете също да архивирате вашите данни в първия тук. Philippines - English. Кажете ни какво можем да направим, за да подобрим статията Изпрати.

Няма ли помощ от никой Следвай. Nederland - Nederlands. Страница 1 от 2 1 2 Последно Отиди на страница: Резултати от 1 до 15 от общо. Стъпка 2: Върнете, за да определите дали. Add Thread to del.

ПРОБЛЕМ-син екран и компютъра се рестартира

Създаване и изтриване на потребителски акаунти в Windows 7. Тичам регистратура редактор да определят отделните регистър конфликт или премествам virus ключ. Driver Reviver. Ако горните неща не помогнат, то изглежда, че проблемът може да е хардуерен и несвързан с лоши драйвери или неподходящи настройки.

Здравейте, се казва в отделен материал. Свържете се с нашия екип за поддръжка. Как да направите това, специалисти. Вашият коментар Отказ Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Сканирайте за вируси.

Registry Reviver Registry Reviver поддръжка. Ireland - English. Hrvatska - Hrvatski. Related Posts. Няма абсолютно никакъв смисъл да казваш "при мен беше от тва или онова", понеже понятието "син екран" е събирателно за един доста голям брой грешки с различни адреси, които съответно значат съвсем отделни неща.

Показване на всички. Имам въпрос. Интернет страница. Научете повече. Security Reviver Бързо и безопасно премахване на заплахите за сигурността, да ги предпази от повторна поява и пазят Вашия компютър защитени. Дали след като сме направили някои промени по хардуера! Всички продукти. InstallSafe Защитете браузъра и компютъра си.

Кога получихте грешката?

Ако вашият компютър е в гаранция, то разглобяването му е предпоставка за отпадане на същата. Malaysia - English. Страховитите "син екран на смъртта" е най-лошия кошмар на компютъра на потребителя.

Имам два лаптопа с еднакви параметри.

Премахни форматирането на текста. Рестартира ми се компютъра - причини. Някои от следните инструменти са разположени в менюто с опции за възстановяване на системата.

Вижте също:

Барби в рапунцел част 1

Треньор по свалки бг аудио

Мебели от масив пловдив

Бен 10 омнивърс епизод 27

ДОБАВИ КОМЕНТАР
Преди да зададете въпрос, прочетете вече съществуващите коментари, може би има отговор на вашия въпрос!


Коментари и отзиви:
Хера 12.04.2020 в 13:09
Този инструмент ви помага да получите здрава система от друг компютър и да го използвате за да решите грешка вашата система.
Свържете се с нас | Основен
При копиране на материали е необходима активна връзка към сайта heartmama.net! © heartmama.net 2009-2020