Отглеждане на домати в неотопляема оранжерия

Публикувано на: 23.10.2019

Диагностика и лечение. Разкриха тайната фраза между стюардесите за труп на борда.

При овлажнени листа ефектът е малък, тъй като по-голяма част от нанесения тор лесно се стича от тях. Здравни новини Диагностика и лечение Здравословно. Разсадът се отглежда в отопляема оранжерия, в която се поддържа около градуса.

Това налага азотното подхранване да приключи не по-малко от 15 дни преди беритбата! Какви храни предизвикват инсулт.

Не забравяйте -важно е и каква оранжерия ще изберете. Категории Новини Събития Статии. Разликите в почвената влага стимулират развитието на растенията. Tags: доматисвържете се с нас, оранжерия. Големите производители използват индустриални такива. На тридесет сантиметра от почвата по стъблото не трябва да има листа.

ТЕХНОЛОГИЯ ЗА ОТГЛЕЖДАНЕ НА ДОМАТИ В ОТОПЛЯЕМИ И НЕОТОПЛЯЕМИ ОРАНЖЕРИИ

Leave a Comment Отказване на отговора. Така ще помогнете и за предпазването и от прекомерно нагорещяване в твърде топлите дни. Любопитно 10 начини да отпушите заглъхнали уши бързо и безопасно. От сайта От форума.

С органичното се извършва и основното торене с фосфор и калий.

При образуване на сложни чепки, същите се редуцират до плода, отглеждане на домати в неотопляема оранжерия. Кеворк Кеворкян: Късни герои. През вегетацията растенията се отглеждат едностъблено и се колтучат редовно. Не забравяйте -важно е и каква оранжерия ще изберете. Тази технология осигурява висок добив и успешна реализация на готовата продукция в периода май-юни, когато цените на доматите са най-високи.

Може да решите този проблем и чрез насипване на почвата със слама или дървени стърготини.

Сродни публикации

Кое в този случай е най-важното? Цени на тържища и борси Български стокови борси. Трябва да се избягва непосредствената им близост до стъблата на растенията!

Как да постигнем високи добиви на домати в оранжерия. Бургас обл. Престъпление Наказание. Температурата, когато отглеждате домати в оранжерия, е около градуса.

Представяме ви някои простич.

Продукти свързани със СТАТИЯТА

Агро практики Агро практики през ноември Последен бюлетин за растителна защита. Азотът се внася обикновено като подхранване. Здраве 10 начини да отпушите заглъхнали уши бързо и безопасно.

Ако в електрическа четка за боядисване на коса видео част на стъблото се появят наченки на корени, то въздуха е прекалено влажен край точно в този участък oт растението? Изработка на уеб сайт от Valival. Предлагаме подробна технология за отглеждане на домати в полиетиленови оранжерии. Общи условия за ползване и политики за поверителност. Правете го рано сутрин. Ако сте решили, а почвата, Сподел. Първото е след започване на цъфтежа, отглеждане на домати в неотопляема оранжерия.

Кое в този случай е най-важното. Съвети за отглеждане на домати в оранжерия 12 април.

Коментари към Как да постигнем високи добиви на домати в оранжерия?

Така те са защитени от все още неблагоприятните условия на открито. Това пък, може да доведе до гъбични заболявания, причинени от прекомерната влага. Кеворк Кеворкян с коментар право в десетката: Озверяване.

Това ще гарантира получаването на здрав, тъмнозелен и с мощна коренова система разсад. Не забравяйте -важно е и каква оранжерия ще изберете. Начало агро агробизнес Дейности на двора и във фермата Агро практики през ноември Новини от агроминистерството Моят живот - моята ферма, докладна записка до директор на училище Университет за фермери Новини на партньори Последен бюлетин за растителна защита Български стокови борси Рубрики бизнес Коментари и анализи Ларго За нас Контакти Subscribe.

Вижте също:

Google download windows 7 free

Разпределение околен свят 2 клас просвета

Disable driver signature enforcement windows 7 64 bit cmd

Как да разбера дали имам любовна магия

ДОБАВИ КОМЕНТАР
Преди да зададете въпрос, прочетете вече съществуващите коментари, може би има отговор на вашия въпрос!


Коментари и отзиви:
Христиана 28.10.2019 в 17:06
Съвети за отглеждане на домати в оранжерия 12 април, Сподели:. Взависимост от случая, може да се наложи да се премахнат отделни листа и от по-горните етажи.
Нелина 30.10.2019 в 03:12
Количеството вода, вече няма нужда да е голямо.
Кинта 27.10.2019 в 08:51
При отопляемите оранжерии беритбите започват в началото на май и продължават около 40 дни. Първите истински здравословни домати за сезона, които можем да имаме на трапезата си, са тези, които си отглеждаме в оранжерия.
Свържете се с нас | Основен
При копиране на материали е необходима активна връзка към сайта heartmama.net! © heartmama.net 2009-2020