Последни новини слави трифонов

Публикувано на: 25.10.2019

Тогава Слави Трифонов се облизваше в очакване да издигне върху златния терен жилищна сграда, но Столична община го попари, като се аргументира, че никой няма право да строи върху зелени площи! Надявам се Трифонов да излезе много по-почтен и по-честен от многото "баш политици", които имаме сега за хубост и слава.

Абе смеете се вие,ама като нищо може да вкара Кеворка и Гарелов. Съгласен съм Повече информация? Така врещят и срещу Мая и срещу Слави и всичко което застрашава герберунгелския рай! Слави Трифонов. Или нещо подобно. Съдът отказа да регистрира "Няма такава държава" преди 1 седмица Причината - логото на партията с цветовете на българск

До коментар 4 от " Бай ": Нов бардак без стара корвета не става бе, приятел. Това е страшно - да слагаш на Кухарко. Надявам се разумните хора които все още милеят последни новини слави трифонов България да сме повече. Ще ги видим,от тука нататък,колко са непримирими. Корнелия Нинова с хитра врътка срещу БСП - социалисти бламират утрешния пленум, за да лъснат фалшификациите й.

Скандал: Охраната на Слави Трифонов скочила на случайна жена?

Всичко за слави трифонов

Стига тикви! Тази цел не включва персонализиране и профилиране. Просто България че остане без бугари,не че нее обезлюдена вече. Това е страшно - да слагаш на Кухарко!

За да те гледат в България и извън нея и да те разпространяват кабелните оператори е необходимо да бъде разпространявана чрез сателит. То би могло да се казва "Шоуто на буфосинхрониста-премиер Бойко".

  • Тъкмо повечето народ , се зарадва , че се махна от ефир. Ако натиснете бутона Приемам всички , ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.
  • А по късно се тюхкаше, че Радев ще бъде добре приет и в Москва, и във Вашингтон! А къде е Слави?

Така врещят и срещу Мая и срещу Слави и всичко което застрашава герберунгелския рай. Що ли? Да не забрави Къци Вапцаров. Виж всички последни новини слави трифонов от днес.

Коментирайте и вие: vela on Преслава се фука с чисто ново деколте Певицата сложи по кубика силикон Напишете вашия коментар тук Вече стана ясно, че и Милен Цветков ще "възкръсне" в новия проект на известния гологлав шоумен с "Шоуто на Милен Цветков".

Резултати от търсене за "Слави Трифонов"

Боко се опита да им угоди със самолетите,но е недостатъчно. Публикациите ни не са насочени към нито един етнос и в никакъв случай не изразяват враждебност, ненавист, омраза и предразсъдъци към определена етническа група. Текстовете на новините, публикувани във bez-cenzura.

Марш оттук крадлива пасмина. Нали всеки бардак се ръководи от така наречената ,маман" - бивша елитна корвета. Вярвате ли, че ще поведе битка с корумпирани политици. До коментар 7 от последни новини слави трифонов До боклука Слави Трифонов ": Че тиквата и стрина курни.

Зрители обиждат Ванката на Слави Трифонов: Не ставаш.

В края на месеца стартира телевизията

Даже Корни ще го сложи в малкия си джоб. Да не забрави Къци Вапцаров! Славчо, викай и Барека!

Пък да не забравиш да дадеш и едно предаване на своя "голем" приятел Бойко Борисов. Случайно ли е това. Слави Трифонов понесе нов жесток удар по амбициите си да влезе в политиката? Спас Гърневски с последни новини слави трифонов думи срещу Румен Радев: Червеното змийско гнездо е в смразяващ ужас - отхапа отровната си опашка и запръска отрова срещу премиера.

Не вярваш ли, последни новини слави трифонов. Просто България че остане без бугари,не че нее обезлюдена вече. Бойко Борисов като Робин Худ, медицината ни като геноцид Този проект е умрял роден.

Дано не са пак хакраварите оти тоя път лошо мн. Че за шеф на предизборния щаб е привлечен Цветан Цветанов. Казвам го защото го имам от опит като разпространявам две национални линейни телевизий.

Много скучно на село. А и да се плези и чепати. Javascript is required to use Sef Translate.

Вижте също:

Автокъща тони гоце делчев

Вита баница с кайма и праз

Детски рожден ден пловдив цени

Какви помощи се полагат на самотна майка

ДОБАВИ КОМЕНТАР
Преди да зададете въпрос, прочетете вече съществуващите коментари, може би има отговор на вашия въпрос!


Коментари и отзиви:
Алексина 29.10.2019 в 13:47
Закъса за пари и затваря телевизията след Нова година?
Копринка 31.10.2019 в 06:43
Ти с какво си известен и теб кой те знае,а? Слави, ако имаш нужда от жена, свиркай, пращам ти, ква пожелаеш, или доган ще ти достави от неговите излишъци.
Свържете се с нас | Основен
При копиране на материали е необходима активна връзка към сайта heartmama.net! © heartmama.net 2009-2020