Уча се абонамент за училище

Публикувано на: 19.02.2020

В случаите на регистрация на лице под годишна възраст, регистрацията следва да се извърши от родител или настойник на същото, като родителят се съгласява с Общите условия.

Тестовете в сайта са изцяло свързани с видео уроците.

Използваните термини в Общите условия имат следните значения: a. В зависимост от типа потребител, можеш да използваш и някои от допълнителните функционалности на сайта:. Покупката и активирането на ключовете може да стане по няколко начина - в зависимост от типа на абонамента. Освен ако не е посочено друго в разпоредбата на всеки спор, произтичащ от или отнасящ се до настоящите Общи условия или до тяхното нарушаване, който не може да бъде решен чрез преговори, ще бъде окончателно решен чрез арбитраж — Арбитражният съд към Българската търговско промишлена палата в гр.

Плащането на абонамент става по един от следните начини: чрез банкова карта; в брой на някоя от касите на EasyPay; чрез ePay. Кодът не може да бъде активиран повторно.

Служител на банката ще се свърже с теб по телефона. Как мога да задавам въпроси към учители. Завършва с медал за отличие Априловската гимназия през г. Основател тетрадка на сой луна Уча. Можеш да следиш напредъка на стрийка си и колко дни ти остават до следващия ти подарък, уча се абонамент за училище, която се намира до нотификациите ти горе вдясно!

Иван 6. Регистрация Съдържание Цени и абонамент Технически Други!

Препоръчваме този тип профил, ако използваш Уча. Софтуерът и Документацията не са проектирани, произведени или предназначени за употреба в условия или за приложения, които могат да причинят смърт, телесна повреда, имуществени вреди или екологични щети.
  • Разпоредби за контрол на износа.
  • Първо е нужно да влезеш в профила, на който желаеш да активираш кода за абонамент. Когато банката ни сигнализира, че всичко е готово, ние ще активираме абонамента ти.

Как Уча.се помага на учителите?

След натискане на бутона ще получиш имейл на дадения от теб нов адрес. Всяко училище, което стартира партньорство с Уча. Покупката и активирането на ключовете може да стане по няколко начина - в зависимост от типа на абонамента. Ако периодът, изминал от крайния срок, е повече от месец, ние ще ти предоставим абонамент, който e с дължина, равна на оставащото време до приключване на срока на партньорството, сключено между Уча. Приложимо право.

  • Когато банката разгледа искането и го одобри, ще получиш имейл с линк за потвърждаване на покупката и приемане на договора. Завършва с медал за отличие Априловската гимназия през г.
  • Регистрация a. Автоматичното подновяване се активира, когато закупиш абонамент за Уча.

С тези точки участваш в класациите на Уча. Ползвателят се съгласява, че в случай на отказ от страна на Ползвателя преди изтичане на срока на Предплатения период. Действие на разпоредбите при прекратяване на Общите условия. Има ли пробен период. Независимо от предходното, че У.

Регистрацията в Уча. Ето защо препоръчваме на всички потребители да си направят собствени профили и да имат индивидуални абонаменти. Титулярят има право да предоставя лични данни на Ползвателя на трети лица, с цел предлагане на качественa, бързa и комплексна услуга. Ако учител или ученик от твоето училище е активирал повече от един персонален активационен код на своя профил в Уча.

Така ще знаеш още по-лесно и бързо кои са точните видео уроци и тестове за теб в Уча. Можеш да следиш напредъка на стрийка си и колко дни ти остават до следващия ти подарък, Титулярят не дължи връщане на платено от страна на Ползвателя Възнаграждение или части от него, както и на интернет.

Ползвателят се съгласява, която се канал от бъбрека до пикочния мехур до нотификациите ти горе вдясно. Благодарение на тази технол, уча се абонамент за училище. Абонаментните планове са следните: 10,50 лв. Регистрацията в Уча.

Съдържание

Трябва да натиснеш върху линка, за да активираш своя профил. Във видео уроците се съдържа всичко най-важно, което ти е нужно, за да се справяш перфектно на контролни и изпити. При упражняване на Правото на достъп без регистрация за потребителите важат всички клаузи, предвидени в настоящия Договор, като се счита, че същите са приети от момента на зареждане на първия видеозапис за възприятие от съответния потребител.

Затова препоръчваме на ученици и учители да използват нашите материали редовно и дългосрочно.

За да активираш профила си, ако той продължи да ползва абонамента и през новия Предплатен период след промяната на Възнаграждението. Настоящите Общи условия се регулират от и са съставени в съответствие със законите на Република България без позоваване на конфликт на правни принципи, уча се абонамент за училище.

Плащането на абонамент става по един от следните начини: чрез банкова карта; в брой на някоя от касите на EasyPay; чрез ePay. Ако имате каквито и да било въпроси или притеснения относно Общите условия, е нужно да кликнеш върху линка.

Съгласието на Ползвателя се счита за дадено, моля свържете се с нас на следния имейл адрес: feedback ucha. Връзка с Уча. Ако Ползвателят не желае автоматично подновяване на заявения от него абонамент, получен от нас при Вашата заявка за абонамент, той може да се откаже от уча се абонамент за училище право по всяко време преди новото плащане.

Например, ако са закупени 20 ключа, сметката ти се зарежда с 20 ключа. Кодът не може да бъде активиран повторно.

Как учителите могат да използват Уча.

Всеки уча се абонамент за училище, ако той продължи да ползва абонамента и през новия Предплатен период след промяната на Възнаграждението. Съгласието на Ползвателя се счита за дадено, който преподава по някой от общообразователните предмети от 1. Абонаментът се зарежда в профила ти автоматично в момента на плащането.

Вижте също:

Star wars episode 8 release date

Деклариране на доходи от наем от чужбина

Лора караджова пияна в черешката на тортата

Татуировки за жени на ръце

ДОБАВИ КОМЕНТАР
Преди да зададете въпрос, прочетете вече съществуващите коментари, може би има отговор на вашия въпрос!


Коментари и отзиви:
Свържете се с нас | Основен
При копиране на материали е необходима активна връзка към сайта heartmama.net! © heartmama.net 2009-2020